top of page

Tužna srca javljamo

Aktualisiert: 8. Apr. 2022


Predsjednik lovaćke Udruge "Fazan" Špišić Bukovica

Alojz Ferlindeš

† 25.09.1958 - 07.04.2022iznenada preminuo naš Predsjednik i dobar prijatelj Alojz Ferlindeš u sinocno doba oko 22.00 sati.


Pogođeni tugom iskazujemo duboku sućut zbog ovog velikog gubitka.Sinoć (četvrtak) iznenada u 64. godini preminuo je Alojz Ferlindeš, predsjednik Lovačke udruge “Fazan” Špišić Bukovica.

– Lovački ispit je položio 1989. i od te godine je član Lovačkog društva Fazan Bušetina. Jedan je od osnivača Lovačke udruge “Fazan” Špišić Bukovica koja je osnovana 1995. godine. Obnašao je funkcije lovočuvara, lovnika, blagajnika i u konačnici predsjednika, i to od 2020. godine. Jedan je od najistaknutijih članova koji se najviše zalagao za Društvo i prirodu te je uvijek, bio za akciju i druženje, a osobito je bio dobar organizator. Sva odličja koja postoje u lovstvu on je posjedovao, a to su odlikovanja 1., 2. i 3 reda, kao i Zlatna plaketa Hrvatskog lovačkog saveza – ističu iz Lovačke udruge “Fazan”.

Alojz Ferlindeš, suprug, otac dvoje djece, bio je uspješni poljoprivrednik koji je nastavio obiteljsku tradiciju uzgoja voća i duhana. 2019. godine dobio je nagradu Hrvatskih duhana Zlatni list za vjernost za više od 40 godina uzgoja duhana i suradnje s tvrtkom.

Počivao u miru.

187 Ansichten0 Kommentare

コメント


bottom of page